Altibox

AltiboxGå til Altibox>

Altibox bryster sig af at tilbyde lynhurtigt internet, digitalt tv og billig telefoni gennem fiberkabler til deres kunder. Som kunde kan du vælge imellem internetforbindelser fra 150/150 til 1.000/1.000 Mbit.
Altibox giver ligeledes deres kunder adgang til masser af digitale tv-kanaler i HD. Derudover har de en aftale med en række filmselskaber, hvormed de kan tilbyde over 3.500 film i filmleje.
Altibox er norskejet, og virksomheden hører under energikoncernen Lyse AS. Virksomheden fik sin første danske afdeling i 2008, og i dag leverer de fibernet og digitalt tv til mere end 500.000 husstande i Danmark og Norge.

5
5,0 rating
5 ud af 5 stjerner - baseret på 1 anmeldelse
Fantastisk100%
Rigtig godt0%
Gennemsnitligt0%
Dårligt0%
Forfærdenligt0%

Se brugeranmeldelser af Altibox

For at gøre det nemmere for at dig at vurdere, hvorvidt Altibox er den rette udbyder for dig, så har vi samlet en række brugeranmeldelser.
På denne måde kan du få et indtryk at andre kunders oplevelser med Altibox. Anmeldelserne kommer herfra siden eller er blevet hentet fra offentlige data som f.eks. Trustpilot.

Trustscore 4.3

5,0 rating
18. juni 2020

18-6-2020

Trustscore

Din vurdering af Altibox


Har du personlige oplevelser med Altibox, så er du velkommen til at skrive en anmeldelse. Alt du skal gøre er at give din anmeldelse en overskrift og så skrive selve anmeldelsen under. Du bedes vedhæfte dit navn og e-mailadresse. Dine personlige data bliver ikke offentliggjort eller brugt til markedsføring.
Din anmeldelse skal være baseret på dine egne oplevelser, og de skal være 100% sandfærdige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *