Call me

Call meGå til Call me>

Call Me er et dansk teleselskab, der i særdeleshed er kendt for sine lave priser. Det er en udløber af det gamle selskab ved navn Debitel Danmark, der blev oprettet tilbage i år 1997.

Selskabet har i dag cirka 250.000 kunder samt 65 medarbejdere, der tager sig af rådgivning, services og udvikling af forretningen.

Det er ikke kun bredbåndsabonnementer, du kan købe hos det populære mobilselskab. I dag har selskabet en bred vifte af produkter, som de sælger til nye og eksisterende kunder.

Du kan finde følgende produkter i deres forretning:

  • Mobilt bredbånd
  • Mobiltelefoner og tablets
  • Kombineret mobil- og Wi Fi løsning
  • Abonnementer

Det onlinebaserede selskab tilbyder de nyeste mobiler på markedet. Du kan købe mobil fra alle de førende producenter på markedet herunder Samsung, Apple, Sony, Huawei og Nokia.

Hos Call Me fokuseres der på at være en rollemodel indenfor kommunikation. Selskabet laver kampagner og engagerer sig i projekter, der har til formål at sætte fokus på at skabe øget trivsel både i institutioner og i familier.

4
4,0 rating
4 ud af 5 stjerner - baseret på 1 anmeldelse
Fantastisk0%
Rigtig godt100%
Gennemsnitligt0%
Dårligt0%
Forfærdenligt0%

Se brugeranmeldelser af Call me

Vi har samlet en række anmeldelser fra kunderne hos teleselskabet. De kan være en hjælp for dig at anvende, når du overvejer, om du ønsker at være kunde.
Anmeldelserne er baseret på de mest troværdige og sandfærdige kilder som blandt andet Trustpilot.

Trustscore 3.9

4,0 rating
18. juni 2020

18-6-2020

Trustscore

Din vurdering af Call me


På hjemmesiden hos det danske teleselskab kan du finde alle produkter og ydelser, som selskabet tilbyder. Herfra kan du læse nærmere om de forskellige mobile bredbåndsmuligheder, du kan vælge imellem, og du kan gå på opdagelse i blandt de nyeste mobiler på markedet.
Uanset om du har positive eller negative oplevelser med selskabet, vil vi gerne høre om dem, da de kan være en hjælp for andre forbrugere.
Du skal skrive din anmeldelse med overskrift, fulde navn og e-mail.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *