Evercall

EvercallGå til Evercall>

Vil du have et mindre, loyalt og billigt teleselskab, kan Evercall være det rette valg. Du kan gøre brug af selskabet både som privatkunde og i forbindelse med erhverv.

Det er ikke alle mennesker, der er lige erfarne og velkendte med elektronik, teknologi og bredbåndsløsninger. For dig der vil have en overskuelig og let forståelig løsning på din internetforbindelse, skal du vælge et selskab med billige og simple pakkeløsninger.

Hos Evercall får du hjælp fra starten af. Du kan nemt indsende henvendelse via hjemmesiden, hvorefter du vil blive kontaktet af en medarbejder. Du får hjælp og rådgivning til at vælge det abonnement, der vil modsvare dine behov og dit gennemsnitlige dataforbrug.

Som kunde hos selskabet får du både praktiske, tekniske og økonomiske fordele såsom:

  • Hurtig 4G dækning
  • Ingen bindingsperioder
  • Hjælp til nummeroverflytning
  • Hurtig og personlig support via telefon eller mail

Med 4G dækning får du hurtigt og stabilt internet. Ved at undgå binding har du frihed til at ændre selskab og bredbåndsudbyder, når du ønsker det.

Du slipper for alt det praktiske forarbejde, når dit teleselskab sørger for, at dit nummer overføres fra din nuværende udbyder til Evercall.

3
3,0 rating
3 ud af 5 stjerner - baseret på 1 anmeldelse
Fantastisk0%
Rigtig godt0%
Gennemsnitligt100%
Dårligt0%
Forfærdenligt0%

Se brugeranmeldelser af Evercall

Vores behov for internetforbrug ændrer sig livet igennem. Overvejer du ny internetudbyder, eller er du træt af den langsomme hastighed på din nuværende bredbåndsløsning?
Vi har samlet brugeranmeldelser af de forskellige teleselskaber på markedet, så du slipper for selv at finde kundevurderinger på nettet.
Du finder de mest pålidelige anmeldelser hos os, da vi kun vælger de respekterede kilder til formålet (herunder Trustpilot).

Trustscore 3.5

3,0 rating
18. juni 2020

18-6-2020

Trustscore

Din vurdering af Evercall


Vi modtager gerne nye anmeldelser af både små og store teleselskaber og internetudbydere. Din oplevelse – hvad enten den er positiv eller negativ – kan få stor betydning for andre forbrugere.
For at oprette anmeldelsen hos os skal du oplyse navn og mail.
Din mail behandles fortrolig og vil aldrig blive offentliggjort hos os på hjemmesiden eller anvendt til reklame.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *