Greenspeak

GreenspeakGå til Greenspeak>

GreenSpeak er et dansk teleselskab med en mission: De vil gøre en positiv forskel for en grønnere fremtid. Derfor giver de også deres overskud til forskellige velgørende formål i både Danmark og udlandet.
Som kunde hos GreenSpeak vil du kunne få et billigt abonnement, hvor en del af dit forbrug derfor går til at hjælpe positive projekter, der sikrer os alle en bedre fremtid.
Telenor er leverandør af netværk til GreenSpeaks kunder, hvilket giver et stabilt netværk med en god dækning i hele landet. Telenor har eksisteret i mange år og har slået deres netværk sammen med Telias.
Udover selve telefonselskabet arbejder iværksætterne af GreenSpeak også på andre projekter, der har til mål at gøre Danmark og verden mere bæredygtig.

5
5,0 rating
5 ud af 5 stjerner - baseret på 1 anmeldelse
Fantastisk100%
Rigtig godt0%
Gennemsnitligt0%
Dårligt0%
Forfærdenligt0%

Se brugeranmeldelser af Greenspeak

Her på siden samler vi løbende anmeldelser af GreenSpeak, så du kan blive klogere på selskabet.
Anmeldelserne er en kombination af brugeranmeldelser, der kan skrives herunder, og indsamlede anmeldelser fra offentlige sider såsom Trustpilot.

Trustscore 4.9

5,0 rating
18. juni 2020

18-6-2020

Trustscore

Din vurdering af Greenspeak


Vi vil meget gerne høre om dine oplevelser og erfaringer med de forskellige telefonselskaber her på siden.
Hvis du har positive eller negative erfaringer med GreenSpeak, så kan du dele dem, så andre brugere kan læse med. Du skal blot skrive en kort anmeldelse i felterne herunder.
Når du udfylder din anmeldelse, skal vi bruge en overskrift, din anmeldelse, dit navn og din e-mailadresse. Din e-mail og personlige oplysninger vil ikke blive brugt til markedsføring og vil ikke blive delt offentligt her på siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *