Greentel

GreentelGå til Greentel>

Greentel blev oprettet i 2010 og er et danskejet mobilselskab, der tilbyder telefoni- og bredbåndsløsninger til både private og erhverv. Selskabet drives af Mobile Value, der også har Linds Mobil og Waoo! mobil under sig.
Som kunde hos Greentel har du adgang til Telias netværk og derfor både 3G og 4G netværk. Der er ingen bindingsperiode, ingen opsigelses- eller opkaldsafgift, og du kan tale helt uden begrænsninger. Derudover kan du gratis skifte abonnement hos selskabet, så det altid er tilpasset dit forbrug.
Målet hos Greentel er at tilbyde en enkel og overskuelig løsning, hvor kunden får stor frihed til at vælge abonnement efter behov. Derfor er deres slogan også: ”Helt simpelt”.

5
5,0 rating
5 ud af 5 stjerner - baseret på 1 anmeldelse
Fantastisk100%
Rigtig godt0%
Gennemsnitligt0%
Dårligt0%
Forfærdenligt0%

Se brugeranmeldelser af Greentel

Vi indsamler løbende anmeldelser af Greentel, som du kan læse herunder. Som kunde gør anmeldelserne det lettere for dig at vurdere, om selskabet passer til dine behov.
Anmeldelserne er en kombination af data fra offentlige sider som eksempelvis Trustpilot og brugeranmeldelser sendt direkte til os.

Trustscore 4.6

5,0 rating
18. juni 2020

18-6-2020

Trustscore

Din vurdering af Greentel


Vi er altid interesserede i at læse og dele din anmeldelse af forskellige mobilselskaber.
Har du været eller er kunde hos Greentel, kan du derfor med fordel dele dine erfaringer og oplevelser her på siden. Vi modtager gerne både positive og negative anmeldelser, så længe de er helt sandfærdige.
Du kan skrive din anmeldelse herunder. Vi skal blot bruge en overskrift, selve anmeldelsen, navn og e-mailadresse. Vi bruger ikke e-mailadressen i marketingsøjemed, og den vil ikke blive offentliggjort nogen steder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *