Oister

OisterGå til Oister>

Oister er et lavprisselskab, som har fokus på mobilt bredbånd og mobiltelefoni. Deres slogan er ’Bedst til prisen’, hvilket afspejler den ambition, som firmaet har. Oister er nemlig bygget på det grundlag, at det altid skal være nemt og billigt at være kunde hos dem. Oister blev etableret tilbage i 2008, og de er ejet at Hi3G Danmark Aps.
Firmaet har stor fokus på kundeservicen, hvormed deres fysiske butikker er udskiftet med en hurtigere online kommunikation. På den måde kan du som kunde nemmere og hurtigere komme i kontakt med Oister.

4.5
4,5 rating
4.5 ud af 5 stjerner - baseret på 2 anmeldelser
Fantastisk50%
Rigtig godt50%
Gennemsnitligt0%
Dårligt0%
Forfærdenligt0%

Se brugeranmeldelser af Oister

For at hjælpe dig på vej imod at finde den bedste udbyder, så samler vi herunder løbende anmeldelser af Oister, sådan at du kan få et indblik ind af andres oplevelser med dette firma.
Anmeldelserne kommer fra offentligt tilgængelig data. Dermed er anmeldelserne f.eks. hentet fra Trustpilot og brugeranmeldelser fra denne side.

Trustscore 3.8

4,0 rating
18. juni 2020

18-6-2020

Trustscore

Et fremragende selskaber (Til prisen)

5,0 rating
17. juni 2020

Er super glad for at bruge Oister. Enkelte steder er netværket ikke fantastisk, men prisen er til gengæld helt perfekt.

Jens Peter

Din vurdering af Oister


Har du haft positive såvel som negative oplevelser med Oister, så tager vi selvfølgelig gerne imod din anmeldelse.
Det eneste krav er, at din anmeldelse er 100% sandfærdig, såvel som at de er baseret på dine egne, personlige oplevelser med firmaet.
Start med at give din anmeldelse en overskrift og skriv dernæst anmeldelsen. Herefter bedes du indtaste dit navn og e-mailadresse. Din e-mail vil ikke blive vist offentligt eller blive brugt til markedsføring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *