Velkommen

VelkommenGå til Velkommen>

Velkommen er et af de nyeste danske teleselskaber. Deres plan er at samle flere forskellige abonnementer på forskelligt under den samme hat. Det er indtil videre blevet til mobiltelefoni, bredbånd, el, alarm, forsikringer og energi. Og der er planer om at øge antallet af ydelser. Når du som kunde har disse ydelser samlet i ét firma, så bliver det billigere for dig.
Selskabet kører af og til med nogle favorable kampagner og rabatter. Nogle af disse særlige tilbud gælder for nye kunder, andre gælder for alle abonnenter. Uanset om du er ny kunde eller har haft abonnementer hos Velkommen i årevis, så vil der være nogle virkelig gode priser at hente her.

2
2,0 rating
2 ud af 5 stjerner - baseret på 1 anmeldelse
Fantastisk0%
Rigtig godt0%
Gennemsnitligt0%
Dårligt100%
Forfærdenligt0%

Se brugeranmeldelser af Velkommen

Vi samler løbende de kundeanmeldelser, der kommer om Velkommen. Dem kan du læse og bruge til at vurdere, om det er et selskab, som du gerne vil være kunde hos. De anmeldelser, som vi indsamler, er offentligt tilgængelige. Det kan for eksempel være fra Trustpilot og kundeanmeldelser fra denne side. Dermed får du et samlet billede af de enkelte teleselskaber.

Trustscore 2.8

2,0 rating
18. juni 2020

18-6-2020

Trustscore

Din vurdering af Velkommen


Her på siden modtager vi rigtig mange anmeldelser af alle mobilselskaber. Hvis du har nogle erfaringer med selskabet Velkommen, og du gerne vil dele disse oplevelser, så skriv en kortfattet anmeldelse til os om dem.
Vi modtager alle slags anmeldelser – både positive og negative. Det er vigtigt, at din anmeldelse er 100 % ærlig og er et udtryk for dine egne oplevelser med Velkommen.
Det eneste, du skal gøre, er at skrive en overskift til din anmeldelse. Herefter skal du skrive dit navn og din e-mailadresse. Det kan du trygt gøre, for adressen bliver ikke brugt til nogen form for markedsføring, og den vil ikke blive vist på siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *