Yousee

YouseeGå til Yousee>

I 2016 fusionerede TDC Privat med YouSee, der i dag er en samlet enhed. Sammenlægningen gjorde det muligt for det store selskab at tilbyde hurtigt bredbånd til op imod 97% af den danske befolkning.

Som kunde kan du selv vælge, om du vil have internet gennem DSL (telefonstikket) eller på den moderne facon gennem Coax (tabel TV-stikket).

Storleverandøren af bredbåndsløsninger tilbyder produkter til både mobiler, private boliger samt erhverv.

Du kan finde svar på en lang række tekniske og økonomiske spørgsmål på hjemmesiden, og du kan derudover få personlig hjælp og kundeservice i de mange lokale afdelinger.

Der findes underafdelinger og fysiske butikker i hele landet, som servicerer de mere end 500.000 kunder hos virksomheden.

Du kan vælge mellem både digitale løsninger, bredbånd og elektroniske enheder på webshoppen og i butikkerne.

Produkterne hos YouSee er:

  • TV
  • Bredbånd
  • Mobil
  • Mobilt bredbånd
  • Fastnet

For dig der streamer, gamer eller bruger internettet til erhverv, er der brug for en hastighed i særklasse.

Hos YouSee får du internet med GigaSpeed hastighed, der er den hurtigste forbindelse, der findes i Danmark. Den stabile forbindelse har stor betydning for alle i husstanden, da enhver enhed kan kobles op på nettet, uden det går ud over kvalitet og hastighed.

2
2,0 rating
2 ud af 5 stjerner - baseret på 1 anmeldelse
Fantastisk0%
Rigtig godt0%
Gennemsnitligt0%
Dårligt100%
Forfærdenligt0%

Se brugeranmeldelser af Yousee

Det kan være en tidskrævende opgave selv at undersøge anmeldelser af teleskaber. Vil du spare tid og kræfter og få de mest troværdige kundevurderinger, skal du bruge vores liste.
Vi har samlet anmeldelser af internetudbyderen fra de mest pålidelige kilder såsom Trustpilot.

Trustscore 2.7

2,0 rating
18. juni 2020

18-6-2020

Trustscore

Din vurdering af Yousee


Du kan bidrage med værdi til andre forbrugere ved at skrive din egen anmeldelse. Det kan du hos os, hvor du kort og enkelt kan dele dine erfaringer med internetudbyderen med andre kunder.
Andre forbrugere kan bruge din historie til deres beslutning om, hvilket selskab de ønsker at være kunde hos i fremtiden.
Når du skriver anmeldelsen, skal du oplyse navn og mail. Din e-mail vil aldrig blive offentliggjort eller anvendt til markedsføring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *