Billige mobilabonnementer med fri tale

Alle reklamelinks er markeret med "Bestil"

På jagt efter det billige mobilabonnementer med fri tale? Hos GoGoMobil.dk der sammenligner vi priserne, blandt langt de fleste af de største danske mobilselskaber. Og vi arbejder løbende på at tilføje alle de danske mobilselskaber og deres abonnementer. Vores priser opdateres hver nat og du kan sortere efter eksempelvis den bedste månedspris, mindsteprisen og andre ydelser, eksempelvis datamængde.

Er du nu sikker på du har behov for fri tale?

Hvis du er 100% sikker på at du har behov for fri data, så se vores tabel herunder, som sammenligner alle teleselskaberne i vores system, som har fri data. Hvis du er i tvivl om du faktisk har behov for fri data, så kig på dine gamle regninger og dit forbrug.

Du kan typisk logge ind hos din nuværende teleudbyder og se præcist hvor meget du har talt i de foregående måneder. Hvis du samtidigt også kigger på dit dataforbrug, så kan du hurtigt skaffe dig et overblik over dit egentlige forbrug. Tag de værste måneder som “worst case” scenario og brug vores sorteringsfunktion i højere side. Der vil ofte være penge at spare, hvis du vælger et mindre mobilabonnement, som passer til dine behov.

Hvornår kan man bedste spare penge på at skifte mobilabonnement?

fri tale abonnementer
Tal på livet løs med fri tale
Har du haft dit abonnement i flere år, så er der størst chance for at der er kommet billigere og bedre alternativer på markedet. Men den største besparelse kommer typisk, hvis man ikke har en idé om sit forbrug og det viser sig ikke at matche ens abonnement.

Mange har taler ikke nok i telefon ift. det de har med i prisen og de bruger sjældent i nærheden af alt den data de har med. Hvis du ovenikøbet skal købe ny mobiltelefon samtidigt, så kan der gøres ret store besparelser.

Undersøg markedet grundigt og vælg den udbyder hvor pris og ydelser matcher. Husk at selvom du kun spare 30-50 kroner om måneden, så vil det i det lange løb blive til en del penge.

Fri tale uden data

Har du slet ikke behov for data, men bare vil tale løs, så kan du klikke her og få sorteret tabellen efter abonnementer med fri tale og ingen data.

Mobilabonnement med fri tale – også i udlandet

Leder du efter et mobilabonnement, hvor du får fri tale og mulighed for gratis roaming i EU? Brug dette link og få sorteret vores prisoversigt efter mobilabonnementer med fri tale og med EU roaming.

Din vurdering
[Total:0    Gennemsnit:0/5]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *