Mobilabonnement til varmepumpe – Find det billigste abonnement

Alle reklamelinks er markeret med "Bestil"

varmepumpe mobilabonnementEr du på udkig efter et mobilabonnement til varmepumpe? De såkaldte basis abonnementer, hvor der billigst muligt kan opretholde en mobilforbindelse til din varmepumpe. Vi viser dig nogle af de bedste og billigste muligheder på markedet.

Se vores prisoversigt og find lige den udbyder som passer bedst til dit behov. Med det rette abonnement kan du spare en del penge årligt med et billigt simkort til din varmepumpe.

Taletidskort uden eller med begrænset minimumsforbrug

Vi tilføjer løbende abonnementer og teleselskaber til vores prisoversigt. Med tiden er det vores mål at alle danske abonnementer og teleselskaber skal være en del af over prisoversigt. Vores mål er at du skal spare flest penge månedligt og årligt. Husk at vær opmærksom på minimumsforbruget ved det abonnement.

Taletidskort er dog ved at udgå fra markedet, men abonnementerne i vores guide har egentligt 100% den samme funktion, bortset fra at betalingen er langt nemmere.

Find et billigt simkort til varmepumpe, hvor du typisk kun betaler for forbrug. Også kendt som basis mobilabonnementer:

Varmepumper med GSM modul

Hvis din varmepumpe har et GSM modul, så kan du tænde og slukke pumpen overalt. Du kan også skrue op og ned for varmen efter behov, perfekt i eksempelvis et sommerhus, hvor du ønsker at tænde op hjemmefra. Så slipper du for at møde op til et koldt sommerhus, som tager tid at varme op. Det er også perfekt for udlejere af sommerhuse, som ikke har dækning året rundt, hvor du kan give dine gæster et positivt førstehåndsindtryk, ved at byde dem velkommen i et opvarmet sommerhus.

Man kan også få et relæ til GSM-modulet, så du også kan tænde for eksempelvis radiator, varmvandsbeholder og lign. Nogle varmepumper kan også informere den anden vej, hvor du kan få en sms, hvis din indetemperatur eksempelvis nærmer sig frysegraderne. På den måde kan du tænde op hjemmefra, f.eks. hvis der er udsigt til hård frost. Det er en enorm effektiv måde at spare rigtig mange penge.

Så hvis du vil gøre dit liv nemmere, kan det virkelig anbefales at anskaffe en varmepumpe med GSM modul. Hvis du er sommerhusudlejer, så er prisen tjent meget hurtig ind ift. benzinpenge eller god service (Og genlejning).

Hvilket slags mobilabonnement til varmepumper?

Typisk skal du kun bruge et abonnement med SMS mulighed. De fleste GSM moduler opererer via SMS og du har ikke behov for 3G og 4G. Simkortet skal typisk være i normal størrelse, ikke i nano eller micro størrelse.
Simkortet skal også være låst op, altså det skal være uden den 4-cifrede sim-kort, som typisk følger med. Du kan dog låse et simkort op og fjerne koden fra din mobiltelefon.

Dækning er vigtig i yderområderne

Da man typisk bruger en varmepumpe med GSM-modul i sommerhusområder, så kan der være problemer med dækning i ekstreme tilfælde. Derfor kan det være en god idé at tjekke de enkelte teleselskabers dækning i området. I dagens Danmark skal man dog være utrolig uheldig for at ramme et område uden dækning.

Din vurdering
[Total: 3   Gennemsnit: 5/5]

1 kommentar til “Mobilabonnement til varmepumpe – Find det billigste abonnement”

  1. Marianne Laursen

    Fin oversigt, men det er ikke korrekt, at Unotel ikke har et minimumsforbrug. Følger man linket dertil her på jeres side, viser det sig, at der er et minimumsforbrug på 29 kr./md. på deres basisabonnement, som de selv anbefaler til alarmer og varmepumper. Mvh. Marianne Laursen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *